Bejelentkezés

RegisztrációElfelejtett jelszó
Termékcsoportok
Megtekintett termékek
Elektronikus fizetés

Vajkészítő köpülő gép FJ32 (32 literes)

Vajkészítő köpülő gép FJ32 (32 literes)
Vajkészítő köpülő gép FJ32 (32 literes)Vajkészítő köpülő gép FJ32 (32 literes)Vajkészítő köpülő gép FJ32 (32 literes)
  • Cikkszám: E0710521 372 990 Ft (1 081 094,49 Ft + ÁFA)Súly: 27.00 kg
db
Sajnos technikai okok miatt nem sikerült a terméket kosárba helyezni! A hiba oka lehet az is, hogy az Ön által megadott mennyiség nincs készleten, vagy nagyobb az adott termékből maximálisan vásárolható mennyiségnél, esetleg nem vásárolható pont ebben a mennyiségben.

A kiválasztott terméket kosárba helyeztük!

További nézelődés, vásárlás >>Kosár >>Pénztár >>
Kiszállítás: 10-15 nap

Vajkészítő köpülő gép FJ32 (32 literes)

- kisüzemi felhasználásra gyártott vajköpülő, azaz vajkészítő gép,
- elektromos meghajtásának köszönhetően használatával gyorsan közepes mennyiségű vajat készíthet értékesítésre,
- 32 literes tartályt 6-13 liter tejszínnel kell feltölteni,
- átlátszó fedélen keresztül folyamatosan nyomon követhető a vajkészítés folyamata,
- biztonsági kapcsolónak köszönhetően nyitáskor automatikusan megáll a keverés,
- tejszínnel érintkező felületek minőségi rozsdamentes anyagból készülnek,
- könnyen tisztítható és tartós anyag.

VAJKÉSZÍTŐ MŰSZAKI LEÍRÁS:
- áramforrás: 230 V / 50 Hz,
- teljesítmény: 250-370 W,
- krém tartály: 32 liter,
- minimum töltési mennyiség: 6 liter,
- maximum töltési mennyiség: 13 liter,
- munkaidő: 20-35 perc,
- ciklusok közötti min. idő: 30 perc,
- keverő fordulatszám: 70/140 rpm,
- anyaga: rozsdamentes acél,
- gép súlya: 27 kg,
- méretei: 70 x 32 x 46 cm.

HASZNÁLATA:
1. A Milky FJ32 vajkészítő gép használata előtt győződjön meg arról, hogy a gép alján lévő írócső zárva van, és hogy a műanyag fedél szilárdan rögzítve van a házhoz. Nyomra rá a fedelet a házra. Helyezze a gumidugót a fedélbe, a gép használatának megkezdése előtt.
1. Nagyon fontos a vajkészítéshez használt tejszín előkészítése, mivel ez befolyásolhatja a vaj ízét, aromáját és minőségét. Ideális esetben 2-3 napos, 5 °C-8 °C-on (nyáron) vagy 8 °C-10 °C-on (télen) tárolt tejszínt használjon a köpüléshez. A tejszínt vagy közvetlenül vajkeverővel dolgozzák fel, vagy előtte pasztőr géppel pasztőrözik a feldolgozás előtt. A tejszín krém pasztőrözése ajánlott.
2. Az előhűtött tejszínt 12 °C-14 °C-os hőmérsékletre melegítjük. A vajkeverő gép tartályát nem szabad túltölteni. Minél hosszabb a vajkeverési idő, annál jobb a vaj minősége. A vaj a sebességtől függően 20-35 perc alatt elkészül.
3. Az író lecsöpögtetése után mossuk meg a vajat hideg vízzel. Ha a kifolyócsapot nyitva hagyja, a vajat már a géppel előgyúrhatja.
4. Nedves kézzel gyúrjuk össze a vajat kisebb adagokban, és mossuk át újra és újra, amíg az utolsó darab írót is kigyúrjuk a vajból. Az egyes adagokat nedves vajkészítő formába töltjük. Fontos, hogy ne legyenek léglyukak. A vajat ezután lehűtve már kiverhető a vajformából.

MENNYISÉGEK:
Ökölszabályként elmondható, hogy 100 liter tejből nyert 8-12 liter tejszínből körülbelül 4 kg vajat és 5-6 liter író készíthető.

  • Kapcsolódó termékek
Habosító tartály (24 és 50 literes)

83 990 Ft (66 133,86 Ft + ÁFA)-tól

Ipari eldobható törlőkendő STROFTEX

19 990 Ft (15 740,16 Ft + ÁFA)

Tejfölöző szeparátor FJ130

461 990 Ft (363 771,65 Ft + ÁFA)-tól

Tejfölöző szeparátor FJ90

269 990 Ft (212 590,55 Ft + ÁFA)

Tejszűrő rozsdamentes acélból és alkatrészei

4 690 Ft (3 692,91 Ft + ÁFA)-tól

Vajkészítő köpülő gép FJ10 (10 literes)

392 990 Ft (309 440,94 Ft + ÁFA)

A weboldal sütiket (cookie) használ az alapvető működés, valamint a jobb felhasználói élmény eléréséhez. Az oldal használatával elfogadja az Általános Szerződési Feltételeket, valamint az Adatvédelmi tájékoztatót. A süti beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban.